Over ons
Smaakmakers
Bij Smaakmakers geloven we dat goed eten en een gezonde planeet hand in hand gaan. Daarom werken wij milieuvriendelijk en milieubewust, in elke stap van ons proces. Van de selectie van onze ingrediënten tot de manier waarop wij onze gerechten bereiden en presenteren: duurzaamheid staat centraal.
We kiezen waar mogelijk voor lokale en seizoensgebonden producten, minimaliseren voedselverspilling en letten op energie- en materiaalgebruik. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst.
Maar duurzaamheid gaat bij ons nooit ten koste van smaak. Integendeel: onze passie voor koken zorgt ervoor dat ieder gerecht barst van de smaak, creativiteit en beleving. Wij willen dat onze gasten niet alleen genieten van wat er op hun bord ligt, maar zich ook goed voelen over de keuzes die gemaakt zijn om dat mogelijk te maken.
Smaakmakers staat voor een keuken waarin smaak en passie bovenaan staan, met een bewuste blik op morgen. Zo bouwen we samen met onze klanten en partners aan een wereld waarin genieten en verantwoord ondernemen elkaar versterken.
Voor onze projecten werken wij samen met Spartan Workers, die ons voorzien van topklasse chefs. Het zijn geen gewone horecamedewerkers, maar ervaren koks van hoog niveau- echte professionals waarop wij kunnen vertrouwen.

Lekkerbrood
Bij Smaakmakers werken we samen met Lekker Brood, een sociale en duurzame bakkerij. Lekker Brood combineert 100% biologische grondstoffen met echt ambachtelijk vakmanschap: hun brood krijgt maar liefst 48 uur de tijd om te rijzen, waardoor een volle smaak en unieke structuur ontstaat.
Wat Lekker Brood bijzonder maakt, is hun sociale impact. Minimaal de helft van hun medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. In een veilige omgeving, met de juiste begeleiding, krijgen zij kansen om zich te ontwikkelen en mee te bouwen aan een duurzame arbeidsketen.
Zo levert Lekker Brood niet alleen smaakvol en eerlijk brood, maar draagt het ook actief bij aan een groenere en inclusieve toekomst.
